Tyhjä

2017-18 NHL: n esikatselu: Arizona Coyotes

10.09.2017 0
BRIGHTON, Mass - Keskustelun taso on alkanut Bruinsin pääjohtajan Don Sweeneyn ja David Pastrnakin agentin, JP Barryin, viime päivien aikana, mutta ei kuulosta, että pallo on siirtynyt paljon yhteen suuntaan viikon ajan. harjoitusleirin avaaminen.
 
Bruins on tehnyt muutaman tarjouksen, joka oli 6 miljoonaa dollaria vuodessa pitkän aikavälin kauppaan Jääkiekkopaidat Arizona Coyotes. Barry teki tarjouksen Bruinsille viime viikon lopulla kahdeksan vuoden ajan, jonka uskotaan olleen vähintään 8 miljoonaa dollaria. Joten, on olemassa laaja aukko B: n ja avain, 21-vuotias rajoitettu vapaata agentti, joka puhkesi 34 maalia ja 70 pistettä viime kaudella.
 
"Status quo siellä", Sweeney sanoi torstaiaamuna alokasleirin alussa. "JP ja minä jatkamme puhetta, ja jatkamme puhua ja löydämme sopimuksen jonakin ajankohtana. Mutta siinä ei ole aikataulua eikä mikään todella laajenna muuta kuin neuvottelujen luonne on ollut käynnissä. "
 
Sweeney lisäsi, että hän uskoo edelleen molempien osapuolten sitoutuneen pitämään Bostonissa nro 88 pitkällä aikavälillä. "Tästä näkökulmasta, organisaatiosta tai soittimesta ei ole koskaan ollut minkäänlaista poikkeamaa tai muita merkkejä. [Tarvitsemme vain] löytää toimeksiannon, joka toimii. "
 
On selvää, että on vielä mahdollista, että lyhyempi silta-sopimus tulee mahdolliseksi NHL pelipaidat lapsille, jos molemmat osapuolet eivät yksin voi sopia pitkäaikaisesta sopimuksesta, mutta ei ole merkkejä, jotka ovat haluttu vaihtoehto pelaajalle tai joukkueelle.
 
Kun B: n aloitusleiri alkaa, kiireellisyys alkaa hieman korkeammaksi NHL-leirillä viikon päästä ja Pastrnak odotetaan olevan yksi B: n suurista hyökkäävistä katalysaattoreista yhdessä johtavan maalintekijän Brad Marchandin kanssa. Bruins ovat vielä melkein kaksi viikkoa ulos 18. syyskuuta Preseason avaaja vastaan ​​Montreal Canadiens Quebec City. Tuo on silloin, kun Pastrnak todella alkaa jäädä hänen joukkuetovereiden taakse, jos molemmat osapuolet eivät voi murtautua jotain seuraavien 10 päivän aikana.