Tyhjä

Chicago Blackhawksin puolustava tuki ja kun sen pitäisi saapua

13.08.2017 0
Chicagon Blackhawksin sininen linja on epäilemättä heikoimmassa tilassa jo jonkin aikaa, mikä johtaa kysymykseen siitä NHL pelipaidat lapsille, milloin on odotettavissa tukea
 
Kun Chicagon Blackhawksin pääjohtaja Stan Bowman toimitti Defenseman Niklas Hjalmarssonin Arizonaan kesäkuussa, oli välittömästi huolestunut joukkueen sinisen linjan tilasta kokonaisuutena. Loppujen lopuksi Hjammer oli enemmän tai vähemmän palvellut ensimmäisen puolustajan kautta kauden 2016-17 kauden aikana, kun Duncan Keith ja Brent Seabrook kamppailivat.
 
Lupaava nuori Connor Murphy hankittiin Hjammerin kaupassa, ja hän odottaa saavansa parhaan kolmen minuutin ajan melko nopeasti Chicagossa (varsinkin kun hän pelasi Top Coyotesin parissa). Mutta se ei ole tehnyt paljon kumoamaan pelkoja vuoteen 2017-18.
 
Näet, että Blackhawksin puolustus näyttäisi melko epämääräiseltä, vaikka Hjammer olisikin vielä rosterissa. Sinulla olisi hänet - mahdollisesti vammoja tai kaksi pois vakavasta ura-ajoradan muutoksesta - samoin kuin ikääntyminen ja hidastuminen Keith ja Seabrook. Se olisi sinun kolme parasta. Vaihda Hjammerin Murphyn kanssa, ja tämä on teidän nykyinen kolme parasta.
 
Tämän lisäksi sinulla on Michal Kempny - jota ei ollut luotettu valmentajana Joel Quenneville viime kaudella. Sinulla on myös Gustav Forsling, joka pelasi NHL: n ja AHL: n välillä viime kaudella ja voisi todella kestää painoa. Sinulla on Michal Rozsival pelipaidat nhl Chicago Blackhawks, joka hämmästyttävän ei ole vielä eläkkeellä. Sinulla on Jan Rutta, joka ei ole pelannut Pohjois-Amerikan jääkiekkoa. Ja sinulla on Jordan Oesterle, joka ei ole koskaan nähnyt laajennettua NHL-aikaa.