Tyhjä

Columbus Blue Jacketsillä on tähti teho jokaisessa asennossa

26.07.2017 0
NHL on liiga, joka ei näytä yhtä tähti ajettu NBA, mutta joukkueet pitää vielä tähdet menestyä Stanley Cupin pudotuspeleissä.
 
Oltuaan käynnistetty postseason ensimmäisellä kierroksella, jonka vihattu Pittsburgh Penguins, Columbus Blue Jackets front office lähes varmasti ollut kauan katsoa roster. Yksi kysymys, joka on pitänyt syntyä on, jos Blue Jackets on tarpeeksi tähti valtuudet tehdä syvemmälle aikavälillä.
 
Star Lisäys
 
Vaippojen teki ison tilkka hankkimalla Artemi Panarin päässä Chicago Blackhawks Brandon Saad. Artemi on todellinen toimintaa olla tähti NHL, ääntenlaskenta 70 + pistettä kunkin kahden viimeisen kauden aikana. Panarin n vasta 25-vuotias, ja hänellä on jo sopii yhteen 30 maalia jokaisessa hänen kaksi ensimmäistä vuodenaikaa.
 
Vaikka Brandon Saad oli NHL All-Star Columbus, Panarin lisää enemmän pisteitä lyönti. Panarin on todellinen uhka hyökkäykseen loppuun, että Blue Jackets kipeästi. Tämä venäläinen ampuja myös lisätä jo voimakas valtapelistä.
 
Panarin tulee peli katkaisija Columbus Blue Jackets, asia, joka ei ole todella nähty Columbus vuodesta Rick Nash lähti. Blue Jackets ovat lisänneet todellinen tähti, joka lisää ulottuvuutta he kaipaavat.
 
Blue Line Stars
 
Vaikka Panarin olisi ainoa todellinen tähti hyökkäykseen loppuun, Columbus on kaksi tähteä-kaliiperin puolustajille in Seth Jones ja Zach Werenski. Seth Jones nimitettiin viime vuoden All-Star joukkue ja on todella kasvanut roolistaan ​​Columbus päällä paria. Jones on varma kädellä puolustaja kanssa pisteytyksen kosketusnäyttö, ilmeistä hänen 42 pistettä viime kaudella.
 
Yhdessä Jones, Zach Werenski oli purkautuminen kampanjan hänen Rookie kausi. Werenski oli Calder Trophy finalisti jälkeen raastava 47 pistettä. Hän myös johti Blue Jackets kohdissa varten puolustaja hänen ensimmäisen kampanjan Jääkiekko pelipaidat Columbus Blue Jackets.
 
Sininen viiva Columbus on tähtiä ja paranee vasta Jones, 22, ja Werenski, 20, parantamalla vanhetessaan. Molemmat puolustajille ole välineitä todellista kulmakiviä Blue Jackets. Nämä kaksi myös on kykyjä tulla Norris Trophy ehdokasta lähitulevaisuudessa.
 
Columbus Star Net
 
Nämä kaksi tähdet ovat edessä toinen tähti, Sergei Bobrovsky. Bobrovsky on mainittava tähden keskustelussa. Sergei on voittanut kaksi Vezina Palkinnot aikansa Columbus ja on osoittanut, että hän voi voittaa pelejä, vaikka pojat eteensä pelata huonosti.
 
Columbus on todellinen tähti jokaisessa asemassa jäällä. Kanssa Panarin Werenski, Jones ja Bobrovsky Blue Jackets kokoonpanolla, Blue Jackets on voima tulla tulevaisuudessa ja pohjustetaan tekemään syvempää juoksussa Stanley Cup Playoffs. Jos Columbus ei voi saada ensimmäisen playoff-sarjan voitto, ensi vuonna katseli kuin pettymys.
 
Kolumbus 'tähti tehon kasvaessa, heidän odotuksensa nousee samoin. Tämä kausi oli menestys, koska niiden odotukset ovat matalalla, mutta pudotuspeleihin ei riitä Blue Jackets' uskollinen enää.