Tyhjä

Florida Panthers voisi mahdollisesti haastatella Larry Robinsoni

31.05.2017 0
Kun haku jatkuu uudelle päävalmentajalle, Florida Panthers voi lisätä Larry Robinsonin heidän suosikkeihinsä.
 
Olipa kyseessä pelaa tai valmennus, Larry Robinson on tehnyt aivan nimensä itselleen liigassa. Pelaajana Robinson on ollut 17 seasons kanssa Montreal Canadiens, kun taas lopettaa uransa LA Kings. Hänen aikansa NHL: llä hänellä oli kunnia voittaa 2 Norris-palkintoa ja 1 Conn Smythe. Ei ole ollenkaan pahaa, jos minun on sanottava.
 
Mitä tulee valmennukseen, Larry oli Assistant-valmentaja New Jersey Devilsille 93: sta 95: een. Vuoden 1994-95 kauden jälkeen Robinson nimettiin uudeksi päävalmentajaksi LA Kingsille. Tämä olisi hänen ensimmäinen mahdollisuus tulla päävalmentajaksi NHL: ssä. Hänen 4 vuotta kestäneiden Kings-valmennuksensa aikana kauimpana Larryn joukkue teki sen ensimmäisen kierroksen. He lopulta menettäisivätkin.
 
4 vuoden kuluttua LA: n kanssa Robinson viettää seuraavien 8 vuodenaikaa New Jerseyn paholaisten kanssa. Hän kääntyi edestakaisin pään ja avustavan valmentajan välillä. Vuoden 1999-00 kausi päätyi Larryn parhaana vuotena päävalmentajana. Hän jatkaa johtamaan joukkueensa Stanley Cupin voittoon. Tämä merkitsisi ensimmäistä kertaa, että Robinson voitti kupin päävalmentajana. Valitettavasti tämä olisi kuitenkin ensimmäinen ja viimeinen.
 
Hänen kahdeksan vuoden aikana vietti New Jersey, Larry oli apuvalmentaja 5 kertaa ja päävalmentaja 3 kertaa. Vuoden 2001-02 kauden aikana Robinson käytti ensimmäistä puolia päävalmentajana ja sijoitettiin avustajaksi toisella puoliskolla. Devilsin valmistamisen jälkeen 8 vuotta Larry siirtyi San Jose Sharksiin.
 
Robinson oli kahden vuoden ajan "liitännäisvalmentajana", kun taas jäljellä olevat kolme vuotta päättyi pelaajan kehittämisen johtajana. Larry ei palaa Sharksiin ja jatkaa rooliaan toisessa organisaatiossa.
 
Kuten kaikki tiedämme, Robinson on legenda ilman epäilyksiä ja hänellä on paljon kokemusta liigassa valmennuksessa ja pelissä. Koska hänen työnsä näyttää hyvältä paperiin, se tulee olemaan "sovitus" eikä kokemus. Odottakaa lisää uutisia Dale haastattelusta Larry.