Tyhjä

Palautusehdot

Tervetuloa online-tehtaallemme. Tarjoamme kaikenlaisia ​​viimeisimpiä tuotteita ja toimitamme lähinnä Express Mail Service -palvelun kautta. Varmista, että vastaanottajan nimi, toimitusosoite ja puhelinnumero ovat oikein, muuten emme ole vastuussa kadonneesta lähetyksestä.
Peruuta tilauspolitiikka
    
Jos haluat peruuttaa tilauksesi, ota yhteyttä asiakaspalveluun tilauksen jälkeen 6 tunnin sisällä, ennen kuin tuote (t) lähetetään ulos. Valitettavasti emme voi peruuttaa tilausta, kun paketti on matkalla. Kiitos, että ymmärrät. Jos vaadit peruuttaa tilauksesi, noudata palautuskäytäntöämme.
PALAUTUSKÄYTÄNTÖ
    
Jos haluat palauttaa tuotteesi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme kolmen päivän kuluessa siitä, kun olet vastaanottanut ne. Anna nimesi ja tilaus sähköpostilla, kun otat yhteyttä asiakaspalveluun. Kaikkien palautettavien tuotteiden on pidettävä alkuperäisessä kunnossaan, ne eivät ole enää kuluneet, muuttuneet tai pestään, kun kaikki tunnisteet on kiinnitetty. Sinun on maksettava istutusmaksu, lähetysmaksu ja käsittelymaksu.
Exchange Policy
    
Ota yhteyttä nimesi ja tilausviestin yhteydessä, kun haluat vaihtaa eri kokoisia tai värejä kolmen päivän kuluessa. Jos haluat vaihtaa muita tyylejä, sinun on maksettava hinta. Sinun on myös otettava yhteyttä cusomer-palveluun, ne auttavat sinua. Kaikki vaihto-tuotteet pitävät alkuperäisessä kunnossaan, eivätkä ne kuluneet, muuttuneet tai pestä, ja kaikki tagit kiinnittyvät. Sinun on maksettava istutusmaksu, lähetysmaksu ja käsittelymaksu.

Varmista itsellesi sopivuus, muista säilyttää tilaustiedot. Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä.