Tyhjä

Tietosuoja ja turvallisuus

Tervetuloa verkkokauppaan. Tavoitteenamme on, että tunnet olosi mukavaksi verkkosivustollamme, kun ostat paikallisessa kauppakeskuksessa. Aina kun ostat tuotteesi verkkosivustollamme, otamme turvallisuusongelman vakavasti. Joka kerta, kun annat luottokorttisi numeron, laskutus- ja toimitustiedot ostoksesi aikana, käytämme alan normaalia Secure Sockets Layer (SSL) -teknologiaa estääkseen tietojen lukitsemisen.

Sitoutumisemme yksityisyyden suojaan

Tietosuoja on meille tärkeä. Jotta tietosuoja säilyisi turvallisempana, annamme tämän ilmoituksen, jossa kerrotaan online-tietomme käytännöistä ja valinnoista, joita voit tehdä tietojen keräämisen ja käytön suhteen. Jotta tämä ilmoitus olisi helppo löytää, saat sen saataville kotisivuillamme ja aina, kun henkilötietoja voi pyytää.

Keräämämme tiedot:
Tämä ilmoitus koskee kaikkia verkkosivuillamme kerättyjä tai toimitettuja tietoja. Joillakin sivuilla voit tilata tuotteita, tehdä pyyntöjä ja rekisteröidä materiaalien vastaanottoon. Näillä sivuilla kerättyjä henkilökohtaisia ​​tietoja ovat nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, luotto- / debit-kortin tiedot. Joillakin sivuilla voit lähettää tietoja muista ihmisistä. Jos esimerkiksi tilaat lahjan verkossa ja haluat lähettää sen suoraan vastaanottajalle, sinun on lähetettävä vastaanottajan osoite. Tässä tilanteessa kerättyjä henkilökohtaisia ​​tietoja ovat nimi, osoite, puhelinnumero.

Tapa, jolla käytämme tietoja:
Käytämme antamiani tietoja itse, kun tilaat tilauksen vain tilauksen suorittamiseksi. Emme jakaa näitä tietoja ulkopuolisten kanssa, paitsi siinä määrin kuin se on tarpeen tilauksen suorittamiseksi. Käytämme tietoja, joita annat jonkun muun toimittaessasi tilauksen vain tuotteen lähettämiseksi ja toimituksen vahvistamiseksi. Emme jakaa näitä tietoja ulkopuolisten kanssa, paitsi siinä määrin kuin se on tarpeen tilauksen suorittamiseksi. Käytämme tunnistamattomia ja yhdistettyjä tietoja, jotta voimme suunnitella verkkosivustoamme paremmin ja jakaa mainostajille. Voimme esimerkiksi kertoa mainostajalle, että X-henkilöiden määrä vieraili tietyllä alueella verkkosivustollamme tai että Y-määrä miehiä ja Z-lukumäärää täytti ilmoittautumislomakkeen, mutta emme paljasta mitään, mitä voitaisiin käyttää tunnistamaan Nämä henkilöt. Lopuksi emme koskaan käytä tai jakaa meille henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja, jotka on toimitettu meille verkossa tavalla, joka ei liity edellä kuvattuihin tarkoituksiin, ilman että voit myös tarjota sinulle mahdollisuuden hylätä tai muulla tavoin kieltää tällaiset käyttämättömät käyttötavat.

Sitoutumme tietoturvaan

Luvattoman pääsyn estämiseksi, tietojen tarkkuuden ylläpitämiseksi ja tietojen oikean käytön varmistamiseksi olemme ottaneet käyttöön asianmukaiset fyysiset, sähköiset ja johtamismenettelyt verkossa keräämien tietojen suojaamiseksi ja turvaamiseksi.

Miten voit päästä tai korjata tietosi:
Voit tarkastella kaikkia keräämääsi ja ylläpidettäviä henkilökohtaisia ​​tietoja lähettämällä meille pyynnön kirjallisesti Info-sivulla mainittuun osoitteeseen. Käytämme tätä menettelytapaa parantaaksemme tietojasi. Voit korjata tosiasialliset virheet henkilötietojasi lähettämällä meille pyynnön, joka osoittaa uskottavasti virheen. Tietosuojamme ja tietoturvan suojaamiseksi teemme myös kohtuullisia toimenpiteitä henkilöllisyytesi varmistamiseksi ennen käyttöoikeuksien myöntämistä tai korjausten tekemistä.

Ota yhteyttä:
Jos sinulla on muita kysymyksiä tai huolenaiheita näistä tietosuojakäytännöistä, lähetä meille sähköpostia tai ota yhteyttä asiakaspalveluun verkossa.